Закупените от http://www.infozdrave.com/ артикули пътуват до вас с Еконт експрес и 20% отстъпка от куриерската услуга През виртуалния офис на Еконт под менюто ползвате 3% намаление от куриерската услуга, по която сте платец

 

 

НАНО ХИДРОЛИЗИРАН КОЛАГЕН - 3 nm

Хидролизиран Нано Колаген Biominerali с иновационна нано размерна технология - 3 nm осигурява мигновена усвояемост в организма.

 

 

Той е чист натурален протеин, източник на над 1500 аминокиселини.

Без мазнини и холестерол, без консерванти, без оцветители и без синтетични аромати. Естествена многофункционална добавка за жизнено тяло, свеж вид и здрав организъм

Хранителна добавка. 60 капс. в 6 блистера.

Състав: Всяка капсула съдържа 360 мгр хидролизиран нано колаген.

Дозировка: За възрастни и деца над 12 год. до 2 капсули дневно. Да не се превишава препоръчаната доза. Да не се употребява като заместител на балансираното и разнообразно хранене!

Да се съхранява на сухо, тъмно и недостъпно за деца място при стайна температура под 25оС.

Цена: 42 лв

60 капсули х 360 мгр в блистери.


Колагенът на капсули е ефективен начин да се замени загубата му при процеса на стареене. Въпреки, че има много локални приложения, като кожни кремове и лосиони, най – ефективният начин  за набавянето му в организма е чрез прием на колаген под формата на капсули.

Колагенът е главният белтък в човешкия организъм и е основен елемент на съединителната тъкан. Редовният прием на колаген подпомага естествената „подмяна” на колагеновите влакна в кожата, бързо намалява болката при ставни проблеми, възстановява хрущялите, сухожилията, костите, кожата, косата, ноктите и др.  Той укрепва кръвоносните съдове и има важна роля в развитието на тъканите. Липсата или много забавената биосинтеза на колагена предизвиква стареене на меките тъкани и костите (остеопороза).

Хидролизираният колаген осигурява допълнителни количества аминокиселини като глицин, лизин и пролин, които имат специфично приложение в тялото свързано с поддържане структурата на съединителната тъкан и правилното функциониране на клетките. В съчетание с балансирано хранене и физически упражнения той може значително да подобри развитието на мускулите, здравата кожа и подвижността на ставите.

Приемането на хидролизиран колаген като хранителна добавка осигурява правилното съотношение на аминокиселини и помага за естественото му производство в организма.

 

Колагенът съдържа естествени глюкозамини и хиалуронова киселина, които подпомагат възобновяването на съединителната тъкан и увеличават хидратиращите качества и техния обем – резултат от естествената способност на съединителната тъкан да задържа вода.

 

 

 

За поръчки: 0899973924 - Боб, 0876977880 - Вива ком

и-мейл: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

 
Banner
Сайт за антикварни книги, 10 000 заглавия, купете ТУК изгодно